Skip to content

ZENIA DEGN PEJTERSEN

ZENIA DEGN PEJTERSEN

ZENIA DEGN PEJTERSEN, 26 ÅR
Kommunikationskonsulent hos WeCommunicate.

Hvad betyder det for dig, at du i takt med din erfaring får mere og mere ansvar i virksomheden?
Det kommer til udtryk på forskellige måder. Jeg får større ansvar for kunderne og de ansatte i virksomheden, for eksempel som praktikantvejleder. Jeg får ansvaret for flere kunder fra start til mål, for at lægge budgetter, finde løsninger og styre projektledelsen fra A-Z. Der har været fuld fart på gennem mine halvandet års ansættelse, og det har kunne lade sig gøre, fordi virksomheden stiller de helt optimale rammer for min udvikling til rådighed. Det gælder både opgaver, arbejdsprocesser og tillid, hvoraf sidstnævnte bidrager enormt til min udvikling – muligheden for mere og mere ansvar bygger på gensidig tillid. På det personlige plan er det vigtigt for mig at vide, at jeg kan løfte ansvaret, og at de beslutninger, jeg træffer, er fagligt funderede.

Er det også et meget bevidst valg, at du nu er på et kommunikationsbureau?
Ja, det er det. Det seneste af mine praktikophold var på et bureau, og jeg trivedes godt i rollen med at arbejde for forskellige kunder med forskellige opgaver, da det giver en alsidig hverdag. Da jeg blev ansat i WeCommunicate i begyndelsen af 2021, var det kun min chef og mig, og det gav mulighed for en masse ansvar allerede fra første dag. Vi har udviklet bureauet så meget, at vi nu er fire, så det går stærkt.

Hvilke opgaver løser I?
Vi er et PR- og kommunikationsbureau, der løser en bred vifte af PR-opgaver. En af vores helt store kunder er LEGO Koncernen, som vi er PR-partner på produktområdet for i Norden, og det fylder en del på mit skrivebord. Men vi har forskellige kunder, vi løser forskellige opgaver for, herunder influencer marketing, krisekommunikation og content creation.

Hvorfor valgte du at læse kommunikation – og hvorfor en professionsbachelor?
Jeg har altid været interesseret i at skrive og formidle og overvejede forskellige uddannelser, men det, der gjorde udfaldet, var, at kommunikationsuddannelsen har to praktikophold á 6 måneder. Jeg tænkte, at det ville åbne mange muligheder for mig både at få en bred viden om kommunikation og meget praktisk erfaring i løbet af min uddannelse.

Har du et godt råd til jobsøgende nyuddannede om at få det første job og komme godt i gang?
Jeg synes ikke, man skal være bange for at gå til den. Vær opsøgende, proaktiv, og vis, at du rigtig gerne vil jobbet. Jeg ringede flere gange, da jeg søgte – også for at rykke for svar, da jeg havde brug for at vide, om jeg skulle satse på dem eller gå efter et af de andre jobs, jeg søgte. Det var måske lidt pushy at gøre, men det virkede – og jeg fik vist, hvor meget jeg ønskede jobbet hos netop WeCommunicate.

ZENIA DEGN PEJTERSEN ER PROFESSIONSBACHELOR I KOMMUNIKATION FRA DANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE 2021. HUN HAR VÆRET KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT I BØRN OG UNGE I AARHUS KOMMUNE OG I AROS KOMMUNIKATION. JOBBET I WECOMMUNICATE ER HENDES FØRSTE JOB.

Tekst / Anne Nimb
Foto / Helene Bagger
Udgivet / November 2022

Kommagasinet er udgivet af Kommunikation og Sprog - fagforeningen for dig, der elsker kommunikation, sprog og marketing.

Medlemsfordele

Se hvad du kan få ud af et medlemskab hos Kommunikation og Sprog

Back To Top
Search