Skip to content

LINE BEIERHOLM SKYDSGAARD

LINE BEIERHOLM SKYDSGAARD

LINE BEIERHOLM SKYDSGAARD
1.8.2021 fra studerende til social media-manager hos Femina, der hører under Aller Media.

Hvad gjorde du?
Jeg havde hørt, at det kunne være svært at få et job som kommunikatør, så jeg begyndte at søge, mens jeg skrev speciale. Det var en overspringshandling, fordi det var lidt kedeligt at sidde med specialet hver dag. Jeg søgte tre stillinger, og på den første fik jeg bare et autosvar. På den anden kom jeg til en samtale, og det gjorde jeg så også hos Femina. Det var jeg meget overrasket over. Jeg havde tænkt, at jeg skulle søge 50 job, før der var held.

Hvad laver du på jobbet?
Som manager på sociale medier laver jeg opslag på Instagram og Facebook, svarer på kommentarer på de forskellige medier, og så er jeg med på redaktionsmøder. Jeg er ikke startet på alle opgaver endnu.

Hvordan har det været at starte direkte efter studiet?
Det har været dejligt. Jeg var rigtig træt af at skrive speciale til sidst. Det har været en lettelse at lave noget konkret, hvor jeg kan strege nogle ting af to do-listen sidst på dagen, uden at det er en kæmpe uoverskuelig opgave. Det har jeg nydt, ligesom det er en fornøjelse at have fri i weekenderne.

Hvad var svært?
Jeg var lidt nervøs for at starte, men det er gået overraskende nemt. Jeg var bange for, om de andre var vildt voksne og så mig som umoden, eller at jeg ikke var dygtig nok. De er alle sammen helt vildt dygtige, men der er plads til mig og til, at jeg er nyuddannet. Jeg er meget træt sidst på dagen, og jeg mangler at få overblik over alle mine opgaver. Det kan godt være overvældende at skulle have styr på det hele. Omvendt ved jeg også godt, at det kræver tid, og at der ikke er nogen, der forventer, at jeg husker alt og gør alt på den helt rigtige måde. Så det har også været okay, selvom jeg nogle gange har været lidt overvældet.

Hvilke råd har du til andre nyuddannede?
Når du får et job, så prøv at have det lidt sjovt i starten, hvor du måske ikke har så meget ansvar. Nyd, at du møder nye mennesker og får indblik i et spændende nyt miljø i stedet for at være bange for det. Det kan jeg også være, men jeg synes, at den nervøsitet, jeg havde, før jeg startede, var unødvendig, for det har egentlig været rart.

Hvad er det sjoveste, du har lavet?
Det sjoveste var på dag to, hvor jeg sammen med redaktøren for de sociale medier fik den ide, at jeg skulle springe i havnen med alt mit tøj på for at lave en video til Instagram. Det havde jeg ikke tænkt, at jeg ville gøre på anden dag på arbejdet, så det har været sjovt.

LINE BEIERHOLM SKYDSGAARD ER BA I KOMMUNIKATION OG ENGELSK FRA ROSKILDE UNIVERSITET OG KANDIDAT I COGNITION & COMMUNICATION FRA KØBENHAVNS UNIVERSITET. HUN HAR VÆRET STUDENTERMEDHJÆLPER HOS KOMMUNIKATION OG SPROG GENNEM TRE ÅR OG HAR VÆRET I PRAKTIK HOS SEX OG SAMFUND.

Tekst / Anja Skov Marcussen
Foto / Helene Bagger
Udgivet / August 2019

BENTE MAGRETHE ANDERSEN
1.4. 2019. Fra kommunikationsmedarbejder i Global Stole A/S til servicekoordinator i BKI Professionel.

Kommagasinet er udgivet af Kommunikation og Sprog - fagforeningen for dig, der elsker kommunikation, sprog og marketing.

Medlemsfordele

Se hvad du kan få ud af et medlemskab hos Kommunikation og Sprog

Back To Top
Search