Skip to content

Medlemsportræt

Medlem / portræt

HEIDI LORENZEN, 45 ÅR
1. MAJ 2024 FRA MARKETINGDIREKTØR, HENLEY BUSINESS SCHOOL DANMARK, TIL
PROGRAMME MANAGER FOR EXECUTIVE EDUCATION AND STRATEGIC PARTNERSHIPS, DTU LEARN FOR LIFE.

Efter 12 år og med et godt job som marketingdirektør valgte du at skifte nu?
Hvordan kan det være?
Jeg tror helt enkelt, at tiden var moden. Jeg har haft en fantastisk tid hos Henley med masser af udviklingsmuligheder. Jeg har haft mange forskellige roller og ansvarsområder, og alligevel kommer det hele til at ligge lidt på rygmarven.
Jeg ønskede at fortsætte min personlige og faglige udvikling samtidig med, at jeg fastholdt mit fokus på executive uddannelse, som jeg brænder for. Det at bidrage til andres vækst og udvikling motiverer mig dybt. Derfor var det vigtigt for mig, at min næste rolle stadig omhandlede executive uddannelse, men tilgangen og metoderne skulle fornyes.

Hvordan fandt du så det nye job?
Jeg så, at DTU Learn for Life søgte nye medarbejdere, så jeg kontaktede ledelsen og fik en kaffeaftale, og den førte til, at jeg søgte og fik jobbet. Det er spændende for mig, fordi DTU Learn for Life er inde i en rivende udvikling. DTU Learn for Life tilbyder en bred vifte af efteruddannelser indenfor teknologi, innovation og bæredygtighed, designet til, at fagfolk får opdateret deres viden og færdigheder i tråd med de nyeste tendenser og krav i deres branche. Jeg har blandt andet ansvaret for programsammensætningen og for de partnerskaber, vi har, blandt andet med en række store danske virksomheder. Min rolle er at være en drivkraft for udvikling, og sikre, at vores uddannelsesprogrammer holder danske virksomheder og deres ansatte i frontlinjen af konkurrencedygtighed – også på en bæredygtig måde.

Hvordan tænker I det bæredygtige ind i det?
Vi sikrer os, at balancen er til stede i alle vores uddannelser, så deltagerne på programmerne kommer ud med en viden om, at de også har et ansvar for bæredygtighed. Vi har et værdisæt, som betyder, at de ikke kun skal tænke på bundlinje, men være med til at bidrage til et bæredygtigt grundlag for vores fælles fremtid, hvad enten vi taler om byggeri, vindindustri eller andre brancher, der forbruger ressourcer, skal der fokus på også at give tilbage.

Hvad glæder du dig særligt til ved jobbet?
Jeg glæder mig især til at få alle de relationer i spil, som er omkring DTU Learn for Life. Det er fra fakultetet og forskerne, til de studerende, virksomhederne, vores partnere og kunder. Lige nu sidder jeg sammen med ledelsen i et udvalg, hvor vi skal kigge ind i fremtiden med henblik på at sikre os, at vi har en forretningsmodel, der er konkurrencedygtig fremadrettet. Jobbet kræver, at jeg holder mig ajour med, hvad der sker i erhvervslivet og indenfor executive uddannelser, også internationalt, og det kan jeg heldigvis heller ikke lade være med at følge med i.

HEIDI LORENZEN ER CAND.LING.MERC I ENGELSK OG INTERKULTURELLE MARKEDSSTUDIER FRA CBS 2008. HUN ARBEJDEDE HOS HENLEY I DET FØRSTE ÅR EFTER STUDIERNE OG EFTERFØLGENDE SOM ADMISSIONS MANAGER PÅ CBS FRA 2009-2012. DER FRA SKRIFTEDE HUN TILBAGE TIL HENLEY.

Tekst / Anne Nimb
Foto / Camilla Utke Schiøler
Udgivet / Juni 2024

Kommagasinet er udgivet af Kommunikation og Sprog - fagforeningen for dig, der elsker kommunikation, sprog og marketing.

Medlemsfordele

Se hvad du kan få ud af et medlemskab hos Kommunikation og Sprog

Back To Top
Search