skip to Main Content

Nyt medlemsnetværk: Branding for kommunikatører

NYT MEDLEMSNETVÆRK:
BRANDING FOR KOMMUNIKATØRER

Mød andre brandkommunikatører for at sparre, mens du får inspiration og fornyede værktøjer på fire møder i 2019.

Det nye netværk er for dig, der arbejder med virksomhedens eller organisationens brandkommunikation.

Du er måske brand manager, kommunikationsansvarlig, social media manager med en bred berøring med jeres kommunikation, produktansvarlig, projektleder eller lignende og har nogle års erfaring med branding.

Hvis du ønsker at få inspiration, at udvikle dig fagligt og savner nogle at sparre med for at bringe jeres brandkommunikation videre, kan du i netværket møde ligesindede og fagpersoner, som du kan blive inspireret af. Forvent involvering og samarbejde med de øvrige deltagere i et fortroligt rum.

Ofte er det små, men kreative greb, der kan bringe dig videre til næste skridt, sammen med en dedikeret indsats. Andre gange er det større strategiske forandringer, der skal til. I netværket opgraderer vi værktøjskassen sammen, så det skaber værdi for alle.

Hvad får du ud af netværket?

  • Du får opgraderet din viden og værktøjskasse indenfor brandkommunikation.
  • Som en del af din kompetenceudvikling bliver du trænet i selv at formidle din viden, kunnen og erfaring og udfordret af de andre netværksmedlemmer på dine forestillinger om rigtigt og forkert i forhold til jeres eget brand – som noget af det, der kan flytte dig allermest.
  • Du får udvidet dit netværk i branchen blandt ligesindede og lærer en masse i et fortroligt rum, samtidigt med at det gerne må være sjovt.

Det nye netværk er målrettet kommunikatører, der er medlem af Kommunikation og Sprog, der aktuelt arbejder med brandrelateret kommunikation og har nogle års erfaring.

En del af indholdet bliver tilrettelagt om netop dine behov, så du kan være med til at præge det konkrete programindhold. Her forventes det, at du byder ind med inspiration og spørgsmål, og at du også holder et kort oplæg på et møde

Om dit optag i netværket

Der er 22 pladser i netværket. Du vil blive tildelt en plads på baggrund af din beskrivelse af, hvorfor du ønsker at deltage i netværket, som udfyldes via tilmeldingsformularen.

Din medvirken i netværket forpligter, så du skal afsætte tid til at deltage på alle fire møder, af hensyn til dynamikken i og værdien af netværket, også socialt. Der vil blive mulighed for at afholde korte oplæg om dit arbejde for dine netværkskolleger i løbet af året. Netværket er naturligvis helt fortroligt.

Program:

Onsdag den 6. marts kl. 16.30 – 19.00.
Netværksmøde 1: Brandhjulet og en brugbar brandstrategi

Onsdag den 15. maj kl. 16.30 – 19.00.
Netværksmøde 2: Brand Activation og inspiration udefra

Onsdag den 4. september kl. 16.30 – 19.00.
Netværksmøde 3: Tone of Voice – hvordan udkommer dit brand?

Onsdag den 20. november kl. 16.30 – 19.00.
Netværksmøde 4: Temaet besluttes af netværksmedlemmerne

Møderne faciliteres af Marta Karolina Olsen og Leise Katrine Hein Voss.

Sted:
Kommunikation og Sprogs lokaler, Hauser Plads 20, 3. sal, 1127 København K.

Marta Karolina Olsen

har 16 års erfaring som konsulent og seniorrådgiver med at rådgive om branding, strategisk kommunikation og digitale og sociale medie. Hun er cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling, censor på SDU og AAU og ekstern lektor  – først i 4 år på CBS og i dag på Københavns Universitet.

Tekst / Niels Christiansen
Foto / Rawpixel, unsplash.com
Udgivet / Februar 2019

Kommagasinet er udgivet af Kommunikation og Sprog - fagforeningen for dig, der elsker kommunikation, sprog og marketing.

Back To Top
Search