skip to Main Content

Om os

Kommagasinet er et digitalt magasin for alle, der elsker kommunikation, sprog og marketing. Det er også et trykt medlemsmagasin for medlemmerne af fagforeningen Kommunikation og Sprog.

Kommagasinet udkommer som trykt magasin 8 gange om året. Og du kan finde historierne i det digitale univers, både som læsehistorier og som historier, du kan lytte til.

Kommunikation og Sprog er en specialiseret fagforening med 8.000 professionelle kommunikatører.

Vi rådgiver om vilkår på arbejdspladsen, løn og kompetenceudvikling, og vi hjælper, hvis noget går galt på jobbet.

Vi kender arbejdsmarkedet. Vi ved, hvad kommunikatører skal have i løn, hvor mange fridage de skal have, og hvilke frynsegoder de kan bede om.

Vi arbejder målrettet på at styrke medlemmernes evne til at sætte ord på deres egen faglighed og evne til at bringe fagligheden i spil på arbejdspladsen.

Det gør vi blandt andet med fagrelevante artikler på Kommagasinet.dk og ved at tilbyde mere end 400 kurser over hele landet – hvert år.

I vores SoMe-univers har vi over 40.000 følgere, der dagligt diskuterer store og små emner om kommunikationstrends, sproglige finurligheder og fagets tilstand.

Kommagasinet med posten?

Som medlem får du Kommagasinet ind ad brevsprækken 8 gange om året. Hvis du ikke længere ønsker at få det med posten, kan du afmelde det her.

  Medlemsfordele
  Se hvad du kan få som medlem på kommunikationogsprog.dk

  Medlemsportrætter
  I hvert nummer af Kommagasinet laver vi et portræt af et medlem. Du kan læse dem her

  Studenterbrød.dk
  Alle vores artikler for studerende samlet ét sted

  Back To Top
  Search